Over Nett

Nett over image

Tijd voor een groene stroomversnelling.

Als ondernemer worden we steeds meer geconfronteerd met de grillen van onze energiemarkt. Plotse prijsstijgingen, nieuwe normeringen en politieke onzekerheid verplichten ons na te denken over onze toekomstige energiebevoorrading.

Terwijl we voor deze ingrijpende transitie staan, ontbreekt het ons aan een plan dat ook economisch steek houdt. Hoe kunnen KMO’s meewerken aan de vergroening van ons economisch weefsel zonder de zaken budgettair te laten ontsporen?

Wij zijn Nett, ontwikkelaar van Belgische groene stroom. Bij Nett zijn we ervan overtuigd dat ondernemers moeten inzetten op cPPA. Dat wil zeggen dat ze hun eigen koers varen los van het traditionele net. Met een slimme energiestrategie waarin prijsstabiliteit en een lagere CO2 uitstoot hand in hand gaan.

Bij Nett zorgen we dat KMO’s niet moeten investeren in een zonnepark, of zelf moeten instaan voor het operationele beheer ervan. Wij bieden hen een zo duidelijk mogelijk verhaal. In ruil voor het gebruik van je dak bieden we groene stroom aan een vast energietarief, 25 jaar lang.

Zelfs als je geen dak hebt ben je welkom bij ons, want via ons platform gaan we op zoek naar andere ondernemers die groene stroom kunnen leveren. Bij ons geen gedoe met het verleggen van uitstootrechten want elk nieuw contract leidt tot de effectieve bouw van een nieuw zonnepark in België.

Ga ook voor een duidelijk energiebudget en versnel samen met andere ondernemers de transitie van onze economie.

Duurzame investeringen aantrekkelijk houden: zo dragen wij bij aan de toekomst van onze planeet.

Nett here to stay

Here to stay.

Nett, opgericht in 2022 door Arthur Despiegelaere, maakt deel uit van de Spinvest Groep. Spinvest is een 100% familiale investeringsmaatschappij, opgericht door Yves Despiegelaere. De focus van de groep ligt op het ontwikkelen van duurzame projecten en het ondersteunen van innovatieve bedrijven in diverse sectoren.

De lange-termijn toewijding van Spinvest maakt dat Nett ondanks haar frisse blik en aanpak ook stabiliteit, continuïteit en zekerheid kan bieden aan al haar stakeholders.

Het Nett Team

Arthur Despiegelaere

Co-Founder & CEO

Emile Steyaert

Co-Founder & CCO

Amélie Van Den Hende

Data Analist